Menu Close

Mekkomania ostaa ja myy vintage-aarteesiNainen istuu tuolilla vintage-vaatteet päällä

Mekkomanian väki valikoi tarkkaan tuotteet, mitkä putiikin hyllyille otetaan. Näin meillä on aina laadukas valikoima. Jos tarjoat meille myytävää, suoraan tai myyntitilille, huomioithan, että vaatteiden tulee olla puhtaita ja ehjiä. Otamme vastaan vain vaatetta, jolla on heti kysyntää. Seuraamme sesonkeja, joten talvivaatteita kannattaa tarjota syksyllä, kesävaatetta keväällä.

Mekkojen lisäksi meiltä löytyy myös kenkiä, laukkuja, koruja, iltapukuja, huiveja, hattuja, takkeja, paitoja, hameita, housuja ja uima-asuja.

Useimmat tuotteet löytyy myös Facebook-sivuiltamme, jota kautta voit myös varata ja tilata vaatteita.

Myyntitili

Otamme vaatteita ja asusteita myös myyntitilille. Vaatteet ovat yleensä myynnissä pari kuukautta. Otamme myyntitilituotteista 50% provision. Kuvaamme myös myyntitilituotteita Facebookiin ja Instagramiin ja postitamme niitä muiden tuotteiden tapaan.

Koska valitsemme tuotteemme tarkkaan, kannattaa sopia aika, milloin tuot vaatteita näytille. Voit myös lähettää kuvia sähköpostitse. Sovittaessa vastaanotamme vaatteita myös postitse.

Vaatteiden varaus

Mekkomanian vaatteita ja asusteita voi varata Facebookin kautta, puhelimitse, sähköpostitse ja paikan päällä. Varausaika on maksimissaan seuraavan aukiolopäivän loppuun. Hintatiedustelu ei ole varaus, ilmaise siis varaustoiveesi selkeästi.

Vaatteiden tilaus ja palautus

Toimitus onnistuu mainiosti myös postitse mutta silloin kannattaa varautua noin viikon toimitusaikaan. Tuotteen hintaan lisätään postikulut. Postitse tilatut tuotteet tulee maksaa vuorokauden sisällä siitä, kun hinta postikuluineen on annettu tiedoksi.

Liikkeestä ostetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Postitettavista tuotteista annamme mielellämme lisätietoja, esimerkiksi tarkempia mittoja ja lisäkuvia, jotta näet tarkasti tuotteen kunnon. Näin vältät virheostot ja palautukset.